Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ وحید قبادی دانا، با بیان اینکه از بهمن ماه یارانه هر فرد در مراکز شبه خانواده ۵۵ درصد افزایش می‌یابد، گفت: یارانه این کودکان از ۴٢٠ هزار تومان به ۶۵٠ افزایش می‌یابد. همچنین یارانه افراد دارای معلولیت حاضر در مراکز شبه خانواده نیز که پیش از این ۵٧٠ هزار تومان بود با توجه به اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان به ٩٢۴ هزار تومان رسیده که ۶٢ درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با توجه به مخارج بیشتر افراد ١٢ تا ١٨ ساله هم یارانه آن‌ها از ۴٢٠ هزار تومان به ٧۵٠ تومان می‌رسد که تا ٧٩ درصد افزایش می‌یابد. به این ترتیب یارانه مراکز شبه خانواده بین ۵۵ درصد تا ٧٩ درصد با توجه به وجود معلولیت و سن افزایش می‌یابد. این کار در حال انجام است و امروز روی کارت مراکز شارژ می‌شود. بیشتر بخوانید: خانواده‌های دارای چندقلو تا ۵۰۰هزار تومان کمک معیشتی می‌گیرند ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار جهت بیمه زنان خانه‌داررئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه مراکز شبه خانواده یکی از مولود‌های انقلاب اسلامی است و در گذشته فرزندان دارای سرپرستان غیر موثر در نوانخانه‌ها و پرورشگاه‌ها بودند و هیچ مالکیت و هویت خاصی برای افراد وجود نداشت، گفت: این درحالیست که تجربه نشان می‌دهد در حال حاضر مفهوم مالکیت در بین کودکان این مراکز جا افتاده و مجموعه شبه خانواده جای آسایشگاه‌ها و پرورشگاه‌ها را گرفته است.

قبادی‌دانا با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶۶٠ مرکز شبه خانواده در کشور فعال هستند، تصریح کرد: هر چه فضای مراکز شبه خانواده به شرایط خانواده عادی نزدیک شود بهتر است. تعداد افراد مطلوب در این مراکز تا ١٠ نفر است و الان میانگین تعداد افراد در مراکز کشور نیز به ١٣ نفر می‌رسد. خانواده مجموعه افرادی است که در طول زمان کنار هم زندگی می‌کنند و عوض شدن مددکاران مطلوب نیست. انتظار ما این است آن‌ها سال‌ها در کنار هم حضور داشته باشند و زندگی کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه طی این سال‌ها مفهوم شبه خانواده ساری و جاری شده است، اظهار کرد: تلاش ما این است این مسیر را به خوبی طی کنیم. هدفگذاری ما این است که هر فرزندی در خانواده مراحل رشد و نمو را طی کند و هرکس سرپرست موثری ندارد در وهله اول به خانواده‌ها سپرده شوند.


قبادی دانا با اشاره به اینکه تعداد فرزندان در مراکز شبه خانواده طی ٢٠ سال اخیر حدودا ثابت و ١٠ هزار نفر بوده است، نیز توضیح داد: این موضوع نشان‌دهنده موفقیت فرایند فرزندخواندگی در کشور است، با این حال اگرچه این نسبت فعلا ثابت است، اما باید به حداقل برسد یعنی مطلوب واقعی ما این است هیچ فرزندی در مرکز بهزیستی نباشد.

به گفته رئیس سازمان بهزیستی کشور، به زودی سامانه ملی فرزندخواندگی افتتاح می‌شود که باعث تسهیل فرایند فرزندخواندگی با رعایت جوانب قانونی خواهد بود که در حال حاضر این سامانه به شکل آزمایشی در حال کار است.

قبادی دانا با تاکید بر اینکه ترجیح ما این است که فرزندان درون خانواده‌های جایگزین بزرگ شوند، ادامه داد: از این به بعد هر فرزندی که خانواده جایگزین مناسب داشته باشد یارانه امداد آن‌ها برقرار می‌شود.

وی افزود: اگر فرزندانی به شکل موقت در مراکز باشند یا خانواده جایگزین وجود نداشته باشد، باید کاری کنیم وضعیت مطلوب و استانداردی برای آموزش و تربیت آن‌ها در شبه خانواده فراهم شود. مهارت آموزشی نقش مهمی در کاهش نگرانی‌های مالی این فرزندان دارد. امیدواریم با سازمان فنی حرفه‌ای هماهنگی لازم صورت بگیرد تا زمان ورود آن‌ها به زندگی هرکدام از این فرزندان مهارتی را آموخته باشند.


وی با تاکید بر اهمیت پر کردن مناسب اوقات فراغت این افراد نیز توضیح داد: یکی از مسائلی که جوانان با آن رو به رو هستند بحث مستقل شدن است که پیش از این سن جوانی ٢٩ سال بود، اما الان به ٣۵ سال رسیده است. چون سنی را در نظر می‌گیرند که افراد تا آن سن بتوانند مستقل شوند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه همزمان با ١٨ سالگی و خروج این افراد حدود ٢٠ میلیون تومان به آن‌ها پرداخت می‌شود، اظهار کرد:، اما این مبلغ باید با هدف پرداخت شود. در مورد بحث ازدواج این فرزندان نیز آن‌ها در اولویت تهیه جهیزیه هستند. همچنین در مورد بیمه هم مشکلی برای بیمه مددجویان بهزیستی وجود ندارد و ٣٠ درصد ظرفیت ما خالی است و این آمادگی به طور کامل وجود دارد.

قبادی دانا با بیان اینکه تا کنون مبلغ یارانه امداد پرداخت شده به خانواده جایگزین از یارانه افراد حاضر در مراکز شبه خانواده کمتر بوده
است، تصریح کرد: این مبلغ قبلا برای هر فرزند ٣٧٠ هزار تومان بود که این مبلغ را ۶۵٠ هزار تومان و تا ٧۶ درصد افزایش دادیم.

وی با تاکید بر اینکه تامین این بودجه همگی محصول شفافیت و انضباط مالی بوده و از محل صرفه جویی هم نبوده است گفت: تامین این مبلغ با مدیریت مالی و در سایه دولت الکترونیک فراهم شده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه هر ماه ٣٠٠ میلیارد تومان روی کارت مراکز هدف شارژ می‌شود، توضیح داد: در سایت بهزیستی هم هر کدام از مددجویان می‌توانند کل مبالغی که سازمان از سال ٩١ تا کنون برای آن‌ها منظور کرده است را ببیینند. اطلاعات ۲۸۰۰ ملک بهزیستی هم در سایت ثبت شده و مشخص است که هر ملک چه کاربری دارد و چه مقدار اجاره پرداخت میکنند. منبع: ایسنا لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000r0q خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کودکان بد سرپرست کودکان بی سرپرست مراکز شبه خانواده بهزیستی رئیس سازمان بهزیستی کشور مراکز شبه خانواده خانواده جایگزین افزایش می یابد قبادی دانا درصد افزایش حال حاضر خانواده ها هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۸۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهزیستی باید آسیب‌های نوظهور و پررنگ را شناسایی کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ عباس کاظمی، معاون سیاسی استاندار قزوین در بازدید از بهزیستی استان و در نشست با رییس ‌و معاونین بهزیستی استان قزوین با بیان اینکه بهزیستی ماموریت پر مخاطره‌ای دارد، تصریح کرد: در استان قزوین با مشکل زیرساختی روبه‌رو هستیم، در حوزه منابع انسانی نیز مشکلاتی وجود دارد که باید با پیگیری حل شود.

وی افزود: پرداخت حقوق باید براساس عدالت باشد و عدالت به معنای مواسات نیست بلکه کارکنان هر سازمان با توجه به وظیفه و زمانی که ماموریت خود را انجام می‌دهند باید حقوق دریافت کنند در این میان بهزیستی ماموریت مخاطره‌آمیزی دارد، در این زمینه دولت و به خصوص مجلس در زمینه قانون گذاری باید ورود جدی داشته باشد.

معاون استاندار اظهار کرد: یکی از ناترازی‌های موجود در کشور حوزه ناترازی پرداخت است که مدیریت منابع را با تنش روبه‌رو کرده است اما رویکرد دولت حل قاعده‌مند این مسائل و یکی از اولویت‌های اساسی دولت پیگیری این امر است، باید قبول کرد بخش عمده موضوعات مربوط به نحوه و میزان پرداخت ها در اختیار استان ها نیست و باید به صورت ملی و گاهاً در تعاملات بین قوا حل و فصل شود.

وی افزود: فعالیت بهزیستی استان در حوزه حمایتی اشتغال، وام و مسکن ستودنی و قابل دفاع و نگاه ما در حوزه آسیب اجتماعی نگاه حمایتی و تقویت منابع است؛ ضمن این که باید تلاش شود موضوعات بلاتکلیف رها نشود و برای هر موضوعی بازه زمانی و هدف تعیین شود.

معاون سیاسی استاندار قزوین بیان کرد: بهزیستی باید به عنوان یک دیده بان در امور اجتماعی، آسیب‌های نوظهور و پر رنگ استان را شناسایی و در جهت حل آن برنامه‌ریزی صورت بگیرد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904322

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۶۷ هزار نفر مستمری بگیر از حمایتهای بهزیستی آذربایجان‌غربی
  • آموزش پیش از ازدواج و خانواده به بیش از ۶ هزار زنجانی ارایه شد
  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • بهزیستی باید آسیب‌های نوظهور و پررنگ را شناسایی کند
  • حق پرستاری؛ چراغی که به خانه معلولان رواست
  • پرداخت ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی خواف
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟